Próxima convocatoria:
- Días 12 y 19 de Marzo, ambos sábado, de 17 a 20 h.
- Días 12 y 19 de Marzo, ambos sábado, de 17 a 20 h.
Programa del curso:
Primera Sesión 3 horas
- Introducción
- Uva, composición, maduración y vendimia
- Elaboración de tintos, blancos y rosados
- Práctica de aromas de vinos blancos con “Le Nez du Vin”
- Metodología de cata
- Cata de vinos blancos
- Uva, composición, maduración y vendimia
- Elaboración de tintos, blancos y rosados
- Práctica de aromas de vinos blancos con “Le Nez du Vin”
- Metodología de cata
- Cata de vinos blancos
Segunda Sesión 3 horas
- Crianza de vinos tintos y diferencias entre roble francés y americano
- Práctica de aromas de vinos tintos y de crianza con “Le Nez du Vin”
- Cata de vinos tintos
- Maridaje: armonía de platos y vinos
- Práctica de maridaje de vinos y quesos
- Crianza de vinos tintos y diferencias entre roble francés y americano
- Práctica de aromas de vinos tintos y de crianza con “Le Nez du Vin”
- Cata de vinos tintos
- Maridaje: armonía de platos y vinos
- Práctica de maridaje de vinos y quesos
PRECIO: 75 EUROS
---------------------------------------------
OINARRIZKO DASTAKETA IKASTAROA
Iraupena: 6 ordu, hiru orduko bi saioetan
Hurrengo deialdia:
- Martxoaren 12 eta 19an, larunbatetan, 17tatik 20etara.
Ikastaroaren programa:
Lehenengo saioa
- Sarrera
- Mahatsa, konposizioa, heltze eta uzta
- Ardo beltza, txuria eta gorria egiteko moduak
- Ardo txurien usaimen praktika “Le nez du Vin"en bitartez
- Dastatze metodologia
- Ardo txurien dastaketa
Bigarren saioa
- Ardo beltzaren ontzea. Haritz frantziar eta amerikar arteko desberdintasunak
- Ardo beltzen usaimen praktika “Le nez du Vin"en bitartez
- Ardo beltzen dastaketa
- Janari eta ardoaren arteko harmonia. “Maridajea”
- Ardoa eta gazten arteko uztarketa
PREZIOA: 75 EURO
Contacto/kontaktua:Iraupena: 6 ordu, hiru orduko bi saioetan
Hurrengo deialdia:
- Martxoaren 12 eta 19an, larunbatetan, 17tatik 20etara.
Ikastaroaren programa:
Lehenengo saioa
- Sarrera
- Mahatsa, konposizioa, heltze eta uzta
- Ardo beltza, txuria eta gorria egiteko moduak
- Ardo txurien usaimen praktika “Le nez du Vin"en bitartez
- Dastatze metodologia
- Ardo txurien dastaketa
Bigarren saioa
- Ardo beltzaren ontzea. Haritz frantziar eta amerikar arteko desberdintasunak
- Ardo beltzen usaimen praktika “Le nez du Vin"en bitartez
- Ardo beltzen dastaketa
- Janari eta ardoaren arteko harmonia. “Maridajea”
- Ardoa eta gazten arteko uztarketa
PREZIOA: 75 EURO
Dani Corman
C/ Zabaleta 53 Bis
20002 Donostia-San Sebastián
T. 943 326 915 - 667 982 506
No hay comentarios:
Publicar un comentario